Partnertech Audrey A5. Sulavalinjainen ja monipuolisesti varusteltu design kassa-pc. 
Nykyaikainen ja suorituskykyinen Intel prosessori takaa kassalle nopeutta
ja toimintavarmuutta. Pölyn ja roiskeet kestävä näyttö.
Partnertech Audrey A5. Sulavalinjainen ja monipuolisesti varusteltu design kassa-pc. Nykyaikainen ja suorituskykyinen Intel prosessori takaa kassalle nopeutta ja toimintavarmuutta. Pölyn ja roiskeet kestävä näyttö.
Partnertech SP-1060. Nopea ja suorituskykyinen kassa-pc. Tehokkuutensa ja joustavan muotoilun ansiosta sopii moniin erilaisiin ympäristöihin. Näyttö on  pölyn ja roiskeet kestävä ja näyttöpaneelissa on laaja säätä kallistuskulmalle.
Partnertech SP-1060. Nopea ja suorituskykyinen kassa-pc. Tehokkuutensa ja joustavan muotoilun ansiosta sopii moniin erilaisiin ympäristöihin. Näyttö on pölyn ja roiskeet kestävä ja näyttöpaneelissa on laaja säätä kallistuskulmalle.
Partnertech SP-5514
Eleganssia, joustavuutta ja energiatehokasta teknologiaa. Pienen kokonsa ja modernin muotoilun vuoksi sopii hyvin eri ympäristöihin. Integroitu asiakasnäyttö. Tyylikäs kassa, jossa hintalaatu-suhde on kohdallaan.
Partnertech SP-5514 Eleganssia, joustavuutta ja energiatehokasta teknologiaa. Pienen kokonsa ja modernin muotoilun vuoksi sopii hyvin eri ympäristöihin. Integroitu asiakasnäyttö. Tyylikäs kassa, jossa hintalaatu-suhde on kohdallaan.
Partnertech PAT-120
Joustava ja kompakti kassa-pc. PAT:in tablet-näyttö on irrotettavissa alustastaan ja sisäänrakennettu WiFin ansiosta toimii loistavasti myös kannttavana kassalaitteena. Kassan runkoon on integroitu kuitttulostin.
Partnertech PAT-120 Joustava ja kompakti kassa-pc. PAT:in tablet-näyttö on irrotettavissa alustastaan ja sisäänrakennettu WiFin ansiosta toimii loistavasti myös kannttavana kassalaitteena. Kassan runkoon on integroitu kuitttulostin.
Partnertech SP-850
Kestävä alumiininen roiskesuojattu runko. Sopii mainiosti kaikille toimialoille. Kosketusnäytössä sekä asiakas-/mainostekstinäytössä säädettävä kallistuskulma. Tehokas kassa-pc kaikille toimialoille.
Partnertech SP-850 Kestävä alumiininen roiskesuojattu runko. Sopii mainiosti kaikille toimialoille. Kosketusnäytössä sekä asiakas-/mainostekstinäytössä säädettävä kallistuskulma. Tehokas kassa-pc kaikille toimialoille.
Partnertech PT-6215
Täydellinen ratkaisu kopaktia kassalaitetta tarvitsevalle. Runkoon integroitu kuittitulostin, hintanäyttö asiakkaalle, 15” kosketusnäyttö sekä mg-kortinlukija. Markkinoiden ainoa todellinen all-in-one kassa-pc.
Partnertech PT-6215 Täydellinen ratkaisu kopaktia kassalaitetta tarvitsevalle. Runkoon integroitu kuittitulostin, hintanäyttö asiakkaalle, 15” kosketusnäyttö sekä mg-kortinlukija. Markkinoiden ainoa todellinen all-in-one kassa-pc.
Aures Yuno
Nopealla SSD kovalevyllä varustettu kompakti ja kestävä design kassa-pc. Roiskesuojattu kosketusnäyttö iskunkestävää polykarbonaattia, muotoon puristettu alumiinirunko. Voidaan kiinnittää myös seinälle. Valkoisena ja mustana.
Aures Yuno Nopealla SSD kovalevyllä varustettu kompakti ja kestävä design kassa-pc. Roiskesuojattu kosketusnäyttö iskunkestävää polykarbonaattia, muotoon puristettu alumiinirunko. Voidaan kiinnittää myös seinälle. Valkoisena ja mustana.
Aures Sango
Nopealla SSD kovalevyllä varustettu kompakti ja kestävä design kassa-pc. Roiskesuojattu kosketusnäyttö iskunkestävää polykarbonaattia, muotoon puristettu alumiinirunko. Valkoinen, musta, punainen, oranssi, sininen, harmaa ja lila.
Aures Sango Nopealla SSD kovalevyllä varustettu kompakti ja kestävä design kassa-pc. Roiskesuojattu kosketusnäyttö iskunkestävää polykarbonaattia, muotoon puristettu alumiinirunko. Valkoinen, musta, punainen, oranssi, sininen, harmaa ja lila.