Aures Yuno

Aures Yuno.
Nopealla SSD kovalevyllä varustettu kompakti ja kestävä design kassa-pc. Roiskesuojattu kosketusnäyttö iskunkestävää polykarbonaattia, muotoon puristettu alumiinirunko. Voidaan kiinnittää myös seinälle. Valkoisena ja mustana.

Aures Sango

Aures Sango
Nopealla SSD kovalevyllä varustettu kompakti ja kestävä design kassa-pc. Roiskesuojattu kosketusnäyttö iskunkestävää polykarbonaattia, muotoon puristettu alumiinirunko. Valkoinen, musta, punainen, oranssi, sininen, harmaa ja lila.

PAT-120-kassapc

Partnertech PAT-120
Joustava ja kompakti kassa-pc. PAT:in tablet-näyttö on irrotettavissa alustastaan ja sisäänrakennettu WiFin ansiosta toimii loistavasti myös kannttavana kassalaitteena. Kassan runkoon on integroitu kuitttulostin.

SP5514-Kassa-pc

Partnertech SP-5514
Eleganssia, joustavuutta ja energiatehokasta teknologiaa. Pienen kokonsa ja modernin muotoilun vuoksi sopii hyvin eri ympäristöihin. Integroitu asiakasnäyttö. Tyylikäs kassa, jossa hintalaatu-suhde on kohdallaan. Valkoisena tai mustana.

SP-1060-kassapc

Partnertech SP-1060.
Nopea ja suorituskykyinen kassa-pc. Tehokkuutensa ja joustavan muotoilun ansiosta sopii moniin erilaisiin ympäristöihin. Näyttö on pölyn ja roiskeet kestävä ja näyttöpaneelissa on laaja säätö kallistuskulmalle.

Partnertech Audrey A5.
Sulavalinjainen ja monipuolisesti varusteltu design kassa-pc. Nykyaikainen ja suorituskykyinen Intel prosessori takaa kassalle nopeutta ja toimintavarmuutta. Pölyn ja roiskeet kestävä näyttö.

SP-850-PC-kassa

Partnertech SP-850
Kestävä alumiininen roiskesuojattu runko. Sopii mainiosti kaikille toimialoille. Kosketusnäytössä sekä asiakas-/mainostekstinäytössä säädettävä kallistuskulma. Tehokas kassa-pc kaikille toimialoille.

PT6515-kassa-pc

Partnertech PT-6215
Täydellinen ratkaisu kopaktia kassalaitetta tarvitsevalle. Runkoon integroitu kuittitulostin, hintanäyttö asiakkaalle, 15” kosketusnäyttö sekä mg-kortinlukija. Markkinoiden ainoa todellinen all-in-one kassa-pc.