PoplaPay Yomani ML

Poplapay Yomani ML on Winpos kassajärjestelmään integroitava markkinoiden helppokäyttöisin maksupääte. Summa- ja kuittitiedot siirtyvät automaattisesti maksupäätteen ja kassan välillä. Uudessa versiossa on entistä tehokkaampi prosessori, kestävämpi sirulukija ja laadukkaampi värinäyttö.

Graafinen ohje-animaatio kortin käyttäjälle. Toimii lähimaksulla ja sirukorteilla. Moderni muotoilu ja ergonomia. Parempi suorituskyky kahden prosessorin ansiosta. Hyvin suojattu ja valaistu näppäimistö. Värillinen näyttö antaa maksajalle selkeät ohjeet. Tehty kovaan käyttöön. Nopea ja luotettava. SEPA-hyväksytty.

Poplaview on kaikille asiakkaille maksuton raportointi- ja tapahtumanseurantatyökalu. Sen avulla hoidat yrityksesi korttimyyntiin liittyvän rahaliikenteen ja myynnin seurannan. Poplaview’stä pääset kätevästi seuraamaan myös tilityseriä, yksittäisiä maksutapahtumia ja myyntiraportteja haluamaltasi ajanjaksolta. Poplaview’stä löydät myös paljon hyödyllistä tietoa, kuten laitteiden käyttöohjeet, usein kysytyt kysymykset ja asiakapalvelun yhteystiedot.

Nets iwl250

ECR-ohjelmistolla toimitettuna voit vaihtaa käyttötilaa integroitu kassaan/ei integroitu. Integroituna summa siirtyy kassasta suoraan päätteelle. Ei integroituna voit rahastaa pöydät/tuolit salissa. Pay@table ohjelmistolla toimitettuna voit tulostaa pöytä/tuolilaskut pöydissä.

Lähimaksu (NFC). Lataustelakka laajakaistayhteydellä netissä. Laite keskustelee telakkansa kanssa bluetooth-yhteydellä. Selkeät painikkeet ja värinäyttö. Nopea kuittitulostin. Näppäinsuoja. SEPA-hyväksytty

Verifone VX-690

Pienikokoinen ja kevyt erillispäätteenä (summat näppäillään laitteeseen) tai integroituna kassaan pöytälaskujen käsittely.

Lähimaksu (NFC). Toimii 4G tai wlan- tai bluetooth-yhteydellä. Tehokas, nopea prosessori. Kuittikirjoitin. Suuri 3,5” kosketusnäyttö. Täyttää kaikki PCI 3.0 turvallisuusvaatimukset.

Koko: Pituus 16,3 cm, max leveys 7.8 cm, korkeus 5,2 cm. SEPA-hyväksytty.

Nets IPP-350

Kiinteästi kassaan liitetty integroituun maksukorttien käsittelyyn.

Lähimaksu (NFC). Nopea katevarmennus. Korttimaksut siirtyvät suoraan verkon yli palvelimelle.
Suuret valaistut näppäimet ja värinäyttö. Web-raportit rahavirtojen seurantaan.
SEPA-hyväksytty

Verifone VX 820

VX 820 Suuri 3,5” värillinen kosketusnäyttö.

Lähimaksu (NFC). 2-numeerinen näppäimistö (näytöllä myös kosketusnäppäimet). Täyttää kaikki PCI 3.0 turvallisuusvaatimukset. SEPA-hyväksytty.

Koko: Pituus 17,3 cm, leveys 8.7 cm, korkeus 3,5 cm