[smartslider3 slider=”2″]

Winpos kassa voi lähettää raportit sähköpostilla pdf-tiedostoina ajastettuna automaattisesti sinulle, organisaatiosi vastaaville, kirjanpitäjällesi.

Kätevä lahjakorttien käsittely. Kassajärjestelmäsi muistaa lahjakortin käyttämättä olevan saldon eli lahjakorttia voi käyttää osissa. Toimii myös ketjuyrityksillä ristiin kaikissa toimipaikoissa.

Lounasravintolaan lounaskortti, kahvilaan kahvikortti, aamiaispassi / puuropassi – tai mikä tahansa palvelu- tai lipputuote. Kortti johon voidaan ladata haluttu määrä mitä tahansa ennakkoon maksettuja tuotteita tai palveluja. Painettu ohut muovikortti logollasi ja/tai millä tahansa toivomallasi ulkoasulla. Toimii ketjuilla ristiin kaikissa toimipaikoissa.

Myynti laskutuksella kertalaskuna tai kertyvälle ”tililaskulle”, jonka laskutat sopimustesi mukaisella aikavälillä. Laskut voit tulostaa paperina tai sähköpostilla (pdf-tiedosto) tai sähköisinä Finvoice-laskuina. Voit myös lähettää tai tulostaa laskun asiakkaallesi heti kassalta, asiakkaasi läsnäollessa. Ravintoetuna ruokailuille laskun liitteeksi myös ruokailijakohtaiset erittelyt.

Kassaohjelmaa voit käyttäää myös tabletlaitteilla. Langattoman laitteen avulla nopeutat asiakaspalvelua, keittiön työskentelyä sekä vähennät virheitä. Voit tehdä pöytätilaukset, laskun jaon, laskun yhdistämisen ja hoitaa rahastuksen suoraan asiakkaan luona pöydän ääressä.

Erikoistavarakauppaan varastoon saapumisen yhteydessä viivakoodilliset hintaetiketit automaattisesti saapuneiden tavaroiden määrän mukaan.