Virtuaali- eli pilvipalvelinratkaisut

Luotettavalla Winpos virtuaalipalvelimella säästät tilaa, sähköä ja palvelinkustannuksia. Virtuaalipalvelin myös parantaa oleellisesti yrityksesi tietoturvaa ja helpottaa palvelinhallintaa.

Virtuaalipalvelimen varmennukset hoidetaan fyysisesti erilliseen laitetilaan, joten suurempikaan onnettomuus ei johda tietojen menettämiseen.

Kun käytössäsi on pilvipalvelin, pääset käsiksi yrityksesi tietoihin mistä tahansa, et ole riippuvainen toimistosi palvelimesta, etkä joudu pelkäämään tärkeiden tietojen katoamista tai palvelimesi hajoamista. Pääset käsiksi kaikkien myymälöidesi tietoihin nopeasti ja turvallisesti. Palvelimet sijaitsevat Suomessa ja ovat kytkettynä nopeaan verkkoyhteyteen.

Internet-yhteydet on tuotu palvelinsaliin useaa eri reittiä. Yhteys toimii normaalisti, vaikka osa yhteyksistä vikaantuisikin.

Palvelimen kokoa ja tehoa voidaan säätää asiakkaan tarpeiden mukaan.

Automaattinen varmuuskopiointi

Turvallinen ja vaivaton ratkaisu yritystietojen varastointiin

Winpos e-backup on ohjelma, jolla takaat, että kaikki kaupankäynnille oleelliset tiedot, kuten tuotetiedot, asiakastiedot, kuitit ja raportit pysyvät tallessa mahdollisen ongelman tai vian yllättäessä. Sinun ei enää tarvitse kuluttaa yrityksesi resursseja varmuuskopioinnin hoitamiseen ja voit unohtaa epävarmat cd-levyt tai muistitikut, jotka eivät ole yhtä luotettavia. E-backup, automaattinen varmuuskopiointi-ohjelma vaatii toimiakseen yritykseltä ainoastaan laajakaistaliittymän ja sähköpostiosoitteen valvontaa varten.

Winpos e-backup-ohjelma suorittaa varmuuskopioinnin suojatusti kerran vuorokaudessa automaattisesti erilliselle yrityksen ulkopuoliselle palvelimelle. E-backup-ohjelmalla voit myös halutessasi vielä tarkistaa ovatko tiedot menneet perille, tai siirtää itse helposti tiedot myös takaisin. Lisäksi saat kerran viikossa sähköpostilla raportin, josta voit tarkistaa e-backup palvelimelle siirtyneet tiedot. Myös Winpos helpdesk valvoo että kaikki toimii ongelmitta. Turvallista ja vaivatonta, eikö totta?