Winpos kassaratkaisut sisältävät kaikki keskeisimmät toiminnot kaupan aloille. Seuraa ja ohjaa yrityksesi myyntiä, kannattavuutta ja varastoja. Vähennä kustannuksia ja tarjoa ensiluokkaista asiakaspalvelua. Kaikki tämä on mahdollista Winpos ratkaisujen tarjoamilla keskitetyillä hallinta- ja ohjaustyökaluilla.

Winpos Megassa on erittäin tehokas varastonseuranta. Luotettava ja älykäs ohjelmisto pitää huolen siitä, että oikea määrä tuotteita on aina oikeassa paikassa.

Yrityksesi koosta riippumatta Mega Store on oikea ratkaisu sinulle. Joustava SQL-tietokanta pystyy käsittelemään suuren määrän tietoja, näin ollen Winpos Mega Store® sopii mainiosti myös suuriin kasvaviin ympäristöihin. Ohjelmisto tarjoaa laajat ja skaalautuvat ahdollisuudet eri kaupan aloille. Yrityksen kasvaessa ei tule enää tarvetta laajentaa järjestelmää, sillä Mega Store® joustaa ja kasvaa aina asiakkaan mukana.

Järjestelmän avulla voit tehostaa asiakasuskollisuutta ja -palvelua. Kanta-asiakasedut, bonukset, lahjakortit, kampanjat ja asiakaskohtaiset tarjoukset ovat vain muutamia esimerkkejä Mega Storen ominaisuuksista. Seuraa asiakaskohtaisia ostoja ja analysoi asiakkaiden ostokäyttäytymistä.

Tuotehallinta ja varastoseuranta

 • Saapuneiden tavaroiden, hävikin ja varastosiirtojen kirjaus. Inventoinnista koottu eroraportti.

 • Lajitelmatuotteet, sarjanumerolliset tuotteet, vaakatuotteet, avoin hinta tuotteet, reseptituotteet.

 • Mahdollisuus luokitella tuotteet tuoteperheisiin, jotka voidaan kytkeä esim. kampanjoihin.

 • Hinnoittelueitkettejä voidaan tulostaa yksittäisille tuotteille, kaikille uusille tuotteille ja saapuneille tavaroille. Hintatietojen muuttuessa järjestelmä automatisoi uusien etikettien tulostamisen.

Nykyaikaiset toiminnot kanta-asiakasseurantaan ja asiakasetujen hallintaan

 • Lahjakorttimyynti ja seuranta: Lahjakorttien hallinnointi ja seuranta suoraan järjestelmästä.

 • Laaja asiakaskäsittely: Asiakkaat voidaan ryhmitellä ja jakaa asiakasluokkiin. Markkinointi asiakkaille sähköpostitse ohjelman kautta. Ostoja voidaan seurata asiakaskohtaisesti ja kanta-asiakkaita palkita esim. bonusjärjestelmällä.

 • Alennuksia voidaan antaa hinnastojen, alennusryhmien ja kampanjoiden kautta.

Integroidut toiminnot

 • Integroidut maksupääteratkaisut: Ei ylimääräisiä painalluksia kassalla. Pankkilähetyksiä voidaan seurata taustaohjelmasta ja erillisestä online-pohjaisesta sovelluksesta.

 • Keräily- ja inventaariopäätteet: Tee tilauksia ja inventoi integroidulla pääteratkaisulla.

Toimitamme aina kokonaisvaltaisen kassa- ja palveluratkaisun. Asennamme tarpeittesi mukaiset kassalaitteistot, koulutamme ja tarjoamme ensiluokkaista tukipalvelua asiakkaillemme päivittäin (myös iltaisin ja viikonloppuisin).

  Yhteydenotto - soittopyyntö - varaa esittely

  * Nimi

  * Yritys

  * Sähköposti

  Puhelin

  * Paikkakunta

  Minkälaiseen toimintaan, ravintola, kauppa...
  Arvioitu ajankohta toimitukselle ja käyttöönotolle?