Seuraa ja ohjaa yrityksesi kaikkia toimintoja ja myyntipisteitä keskitetysti yhdellä järjestelmällä. Winpos kassajärjestelmäratkaisut tarjoavat monipuoliset ja helppokäyttöiset työkalut liiketoiminnan tehokkaaseen ohjaamiseen.

Winpos vapaa-aika- ja matkailualan kassaohjelma sopii erinomaisesti huvi- ja teemapuistoille, golf- ja country club kohteille, museoille, kouluille, uimahalleille, kaupungeille ja matkailu- sekä risteilyaloille. Kassaohjelma sisältää liiketoiminnan ja myynninohjauksen kannalta kaikki merkittävät kassatoiminnot ja nopeuttaa päivittäisiä rutiineja.

Winpos Megassa on erittäin tehokas varastonseuranta. Luotettava ja älykäs ohjelmisto pitää huolen siitä, että oikea määrä tuotteita on aina oikeassa paikassa.

Nykyaikaiset toiminnot kanta-asiakasseurantaan ja asiakasetujen hallintaan

 • Laaja ja monipuolinen asiakashallinta: Markkinointia voidaan kohdistaa asiakkaille sähköpostitse. Ostoja voidaan seurata asiakaskohtaisesti ja kanta-asiakkaita palkita esim. bonusjärjestelmällä.

 • Lahjakorttimyynti ja seuranta: Lahjakorttien hallinnointi ja seuranta suoraan järjestelmästä.

Järjestelmän avulla voit ylläpitää asiakasuskollisuutta ja tarjota parasta palvelua. Kanta-asiakasedut, bonukset, lahjakortit, kampanjat ja asiakaskohtaiset tarjoukset ovat vain muutamia esimerkkejä Mega Storen ominaisuuksista. Seuraa kävijämääriä, asiakaskohtaisia ostoja ja analysoi asiakkaiden ostokäyttäytymistä.

 • Toimittajarekisteri: Ostoja ja myyntejä voidaan seurata toimittajittain – tilaukset voidaan lähettää sähköpostitse suoraan toimittajalle.

 • Raportointityökalut: Seuraa tuottavuutta ja liiketoimintaa monipuolisella raportoinnilla.

 • Integroitavuus hotelli ja ravintola-alan ERP –järjestelmiin.

 • Helppokäyttöiset pöytätilaustoiminnot ja pöytätilauksien hallintaprosessit

 • Integroidut langattomat maksupääteratkaisut: Nopeutta asiakaspalveluun ja korttimaksuihin.

 • Happy Hour- ja take away toiminnot: Ajastetusti automaattisesti.

 • Tehokas varastoseuranta: Tilaukset sähköpostitse suoraan toimittajille. Saapuneiden tavaroiden, hävikin ja varastosiirtojen kirjaus. Inventoinnista koottu eroraportti

 • Reseptiikkatoiminnot, toimittajareskontra, monivarastomahdollisuus, stemmiraportointi, sisäiset varastosiirrot…

Toimitamme aina kokonaisvaltaisen kassa- ja palveluratkaisun. Asennamme tarpeittesi mukaiset kassalaitteistot, koulutamme ja tarjoamme ensiluokkaista tukipalvelua asiakkaillemme päivittäin (myös iltaisin ja viikonloppuisin).

Yrityksesi koosta riippumatta Mega Store on oikea ratkaisu sinulle. Joustava SQL-tietokanta pystyy käsittelemään suuren määrän tietoja, näin ollen Winpos Mega Store® sopii mainiosti myös suuriin, kasvaviin ympäristöihin.

  Täytä ja lähetä tarjouspyyntö.

  * Oma nimesi

  * Yrityksen nimi

  * Paikkakunta

  * Sähköpostiosoite

  Puhelinnumero

  Viesti / lisätietoa, minkälaiseen toimintaan kassaa tarvitaan - kioski, kahvila, pub, yökerho, lounasravintola, pöytiintarjoiluravintola, kauppa - minkä alan kauppa: