Monipuolinen ravintolajärjestelmä
Ravintolassa asiakaspalvelun on oltava nopeaa ja johdonmukaista. Winpos kassaratkaisun avulla lisäät myyntiä, vähennät kustannuksia ja tarjoat ensiluokkaista ja nopeaa asiakaspalvelua.

Parasta asiakaspalvelua ja nopeutta pöytäkiertoon
Tilaukset voidaan lähettää palvelukassalta ja/tai tablet-laitteella jo pöydästä suoraan keittiöön ja jatkaa vaikkapa keskustelua viinivalinnasta kun annoksia jo valmistetaan. Tiedonkulku salin ja keittiön välillä toimii nopeasti ja joustavasti.

Myös palvelutiskillä erikseen maksavien yhdessä tulleiden asiakkaiden keittiötulosteet saadaan keittiöön yhtenäisenä tilauksena ja asiakkaasi saavat annoksensa pöytään samanaikaisesti.

Järjestelmässä on myös kattava kanta-asiakasohjelma, jonka avulla saat tärkeää tietoa asiakkaistasi ja pystyt kohdentamaan markkinoinnin juuri oikeaan paikkaan oikealla hetkellä.

Helppo ja looginen myynninseuranta on avain kannattavuuteen
Myynneistä raportointi automaattisesti sähköpostilla Sinulle, kirjanpitäjällesi. Saat myös graafiset raportit näytölläsi sekä esim. pdf-tulosteina.

Kustannukset kuriin varastoseurannan annosreseptiikalla
Winpos Megassa on erittäin tehokas varastonseuranta. Luotettava ja älykäs ohjelmisto pitää hälytysrajaraportoinnilla huolen siitä, että oikea määrä tuotteita on aina oikeassa paikassa.

Järjestelmä joka kasvaa aina yrityksesi mukana
Riippumatta kahvilasi, ravintolasi tai hotellisi koosta, Winpos Mega Store on oikea ratkaisu sinulle. Joustava SQL-tietokanta pystyy käsittelemään suuren määrän tietoja, näin ollen Winpos Mega Store® sopii mainiosti myös suuriin kasvaviin ympäristöihin. Ohjelmisto tarjoaa rajattomasti mahdollisuuksia.  Yrityksen kasvaessa ei tule enää tarvetta laajentaa järjestelmää, sillä Mega joustaa ja kasvaa aina asiakkaan mukana.

Loogiset toiminnot liiketoiminnan ohjaukseen ja analysointiin

 • Työajanseuranta: Seuraa työntekijöidesi työtunteja keskitetysti yhdestä paikasta.

 • Valviran ilmoitukseen ilmoitustiedot: Suoraan ja helposti järjestelmästä.

 • Toimittajarekisteri: Ostoja ja myyntejä voidaan seurata toimittajittain – tilaukset voidaan lähettää sähköpostitse suoraan toimittajalle.

 • Raportointityökalut: Seuraa tuottavuutta ja liiketoimintaa monipuolisella raportoinnilla.

 • Kassanhoitaja-profiilit: Kassanhoitajien oikeuksia taustaohjelmassa ja kassalla voidaan rajoittaa luomalla jokaiselle kassanhoitajalle yksilöllinen profiili.

Helppokäyttöiset pöytätilaustoiminnot ja pöytätilauksien hallintaprosessit

 • Saman pöydän tilaukset voidaan tulostaa keittiöön samalle kuitille, toiminto varmistaa että kaikki pöydän tilaukset toimitetaan samanaikaisesti.

 • Mahdollisuus useisiin erillisien keittiökirjoittimien käyttöön. Tietyt tilaukset tulostuvat automaattisesti yhdelle kirjoittimelle ja tietyt tilaukset toiselle.

 • Mahdollisuus kosketusnäytölliseen keittiönäyttöön, korvaa keittökirjoittimen.

 • Winpos MobilePos tilaus pöydässä ja voidaan lähettää heti keittiöön. Pöytälaskujen jakaminen, yhdistäminen ja korttimaksut suoraan pöydästä.

 • Langattomat maksupääteratkaisut: Nopeutta asiakaspalveluun ja korttimaksuihin.

 • Happy hour- ja take away -toiminnot: Ajastetusti ja helposti.

Avaimet kannattavaan kaupantekoon
Kassaratkaisumme kasvaa aina yrityksesi mukana ja on helposti laajennettavissa ketjunohjausohjelmistomme avulla. Olipa kyseessä yksittäinen ravintola tai suuri ravintolaketju, Winpos mukautuu aina ympäristöönsä.

Toimitamme aina kokonaisvaltaisen kassa- ja palveluratkaisun. Asennamme tarpeittesi mukaiset kassalaitteistot, koulutamme ja tarjoamme ensiluokkaista tukipalvelua asiakkaillemme päivittäin (myös iltaisin ja viikonloppuisin).