Monipuolinen ravintolajärjestelmä jonka avulla lisäät myyntiä, vähennät kustannuksia ja tarjoat ensiluokkaista ja nopeaa asiakaspalvelua.

Parasta asiakaspalvelua ja nopeutta pöytäkiertoon. Tilaukset voidaan lähettää palvelukassalta ja/tai tablet-laitteella jo pöydästä suoraan keittiöön ja jatkaa vaikkapa keskustelua viinivalinnasta kun annoksia jo valmistetaan. Tiedonkulku salin ja keittiön välillä toimii nopeasti ja joustavasti.

Palvelutiskillä erikseen maksavien yhdessä tulleiden asiakkaiden keittiötulosteet saadaan keittiöön yhtenäisenä tilauksena ja asiakkaasi saavat annoksensa pöytään samanaikaisesti.

Helppokäyttöiset pöytätilaustoiminnot ja pöytätilauksien hallintaprosessit

 • Saman pöydän tilaukset voidaan tulostaa keittiöön samalle kuitille, toiminto varmistaa että kaikki pöydän tilaukset toimitetaan samanaikaisesti.

 • Mahdollisuus useisiin erillisien keittiökirjoittimien käyttöön. Tietyt tilaukset tulostuvat automaattisesti yhdelle kirjoittimelle ja tietyt tilaukset toiselle.

 • Mahdollisuus kosketusnäytölliseen keittiönäyttöön, korvaa keittökirjoittimen.

 • Langattomat maksuratkaisut: Nopeutta asiakaspalveluun ja korttimaksuihin.

 • Happy hour- ja take away -toiminnot: Ajastetusti ja helposti.

Raportointi automaattisesti sähköpostilla Sinulle, kirjanpitäjällesi. Saat myös graafiset raportit näytölläsi sekä esim. pdf-tulosteina.

Winpos Megassa on erittäin tehokas varastonseuranta. Luotettava ja älykäs ohjelmisto pitää hälytysrajaraportoinnilla huolen siitä, että oikea määrä tuotteita on aina oikeassa paikassa.

Toimitamme aina kokonaisvaltaisen kassa- ja palveluratkaisun. Asennamme tarpeittesi mukaiset kassalaitteistot, koulutamme ja tarjoamme ensiluokkaista tukipalvelua asiakkaillemme päivittäin (myös iltaisin ja viikonloppuisin).

Riippumatta yrityksesi koosta, Winpos MegaStore on oikea ratkaisu sinulle. Joustava SQL-tietokanta pystyy käsittelemään suuren määrän tietoja. Winpos MegaStore® sopii mainiosti myös suuriin kasvaviin ympäristöihin. Ohjelmisto tarjoaa rajattomasti mahdollisuuksia.  Yrityksesi kasvaessa MegaStore on laajennettavissa satojen toimipaikkojen ketjuihin.

Kassaratkaisumme kasvaa yrityksesi mukana ja on helposti laajennettavissa ketjunohjausohjelmistomme avulla. Olipa kyseessä yksittäinen ravintola tai suuri ravintolaketju, Winpos mukautuu aina ympäristöön.

  Täytä ja lähetä tarjouspyyntö.

  * Oma nimesi

  * Yrityksen nimi

  * Paikkakunta

  * Sähköpostiosoite

  Puhelinnumero

  Viesti / lisätietoa, minkälaiseen toimintaan kassaa tarvitaan - kioski, kahvila, pub, yökerho, lounasravintola, pöytiintarjoiluravintola, kauppa - minkä alan kauppa: